Ти пля ше мені попиши тут урод, дали вам ті комби то і радуйся ***, без комб ви останні тряпки на яких навіть серця юзати не треба, найшов чим хвалитись *** болотне.
Прям поднял мне настроение. Давненько я так не смеялся.
Ти пля ше мені попиши тут урод, дали вам ті комби то і радуйся ***, без комб ви останні тряпки на яких навіть серця юзати не треба, найшов чим хвалитись *** болотне.
А шо ви немощі без комбм можете?? сам виносив 8 ранга, ні разу не комбанув то і 3 к з мене не зняв і ніякого серця і обета, от якшо будуть банки з комби виводити подивимся, і там з 1 обетом, і під яким шей комбу запустити заканало, такшо радій мовча бо як я почну писати про кожного злитиго варга то мало не покажеться.
Скакати з інвізу чуть не рейдом на одного, втікати на тапках в бойовому все шо ви вмієте, клас для боягузів і останніх тряпок, якими ви і є. Тут більше нема чого додати.
це украiна.
вот на тебе, пользуйся, х.з. на каком языке мы заговорим завтра. Авось на форуме начнуть писать по сербски [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
чувак короче жалуется, что кто-то там его слил в ПВП, дескать от крут и кого-то сливал на 8 ранге без обетов и бутылок.Походу фрип - танк. ппц в общем